13 Ağustos 2015 Perşembe

Bi upcycling procesi daha...

Upcycling yapmayi seviyorum :)



Simdi dikkat! Bu bir domates konservesi tenekesi. Kagidi sökülmüs, yikanmis, vb.


Bu da eriyen topuklari oglanin öfkeli, son ve tek bir hamlesiyle yirtilmis corap. Sayin üretici, corabinizi tanidiniz tabii :) Söylemesi ayip, coraplariniz cok cabuk eriyor. Eger kaliteli ürün satmak istegindeyseniz bu bir müsteri geribildirimidir,  not aliniz. Yok zaten ucuza, hizlica bozulan ürün satmak niyetindeyseniz, onu da biz not aldik :))


Topuk yine de dikilir. Konserve tenekesine gecirilir. Ta ta ta tammm :) Özellikle kisin burada "kalem-donduran-soguklari" gözlenmektedir. Bu sicacik kalemlik iste onun icindir. Schili konu mankeni olmak istedigini özellikle belirtir :)


Corabin upcycle olmadan önce topuktan yukari kesilen kismini atmayip kutup ayisina bere yapmak tamamen oglanin orijinal fikridir. Kuzeyli balikcilara benzememis mi? :)

Hatta oglanin bi fikri daha var. Gidip beyaz ve siyah kece alacagiz. Kalem kutusuna gözler yapistiracagiz :)

Egleniyor muyuz gencler?
Upcycling bi harika, degil mi?
Peki egleneduralim...

2 yorum:

Handan dedi ki...

Ben de küçük saksımın üzerine kaplamıştım çorabın bilek kısmını. Bir de küçük bir kavanoza geçirip tuz kabı yapmıştım, hem kavanoz sevimli gözüküyordu hem de elimden kaymasını engelliyordu:-)

Bir de eğer bileğinde guzel bir desen varsa çocuklara bileklik yaptık bol bol. Haa, barbi bebeklere harika elbise dikiliyor oradan, esnek ve rahat :-)

Sizin kalemler sıcacık kalacak bu kış:-) Şapka fikrine de bayıldım:-)

hindiba dedi ki...

Handan bugün oglanin coraplarini ayirdik, ayikladik. Daha bir sürü kücülmüs, yirtik falan cikti. Sagol fikirler icin, ben de düsünmekteydim bunlari ne yapayim diye :)