11 Haziran 2017 Pazar



Ve ta daaaaa!

Kisisel tarihimde....

gerceklerin:



en cok  yaklastigi an :)))

Cantanin bütün detaylari ve tarifi yukaridaki linkte :) Temel olarak sık iğne ve benim gibi acemilerin bile sorunsuz örebilecegi seashell (deniz kabugu) diye bir motiften olusuyor. Önemli olan uzmanlarin motif Çince'sini sökebilmekte... :


O konuda da uzmanlardan yardim aldim....

Hikaye günlerden bir Mart günü söyle basladi... Oglan yine hastaydi, atesi yüksekti. Geceleyecektim ve bana uykumu ve endisemi dagitacak bir sey gerekliydi:


Ve fakat ben o ovali bir türlü cözemiyordum. Bu noktada telefon üzerinden bir uzmandan  konsültasyon destegi aldim. Hayir ates icin degil, oval icin:


Sonra ben söylemesi ayip o seashell'i de bir türlü cözemiyordum. Bu noktada yine ayni uzmani taciz etmem gerekti (yine telefondan...) :



Fakat sonunda oglan iyilesmis, Cince cözülmüs, geminin duvarlari yükselmeye baslamisti :))) Gemi.. yani canta... artik kendi yükünü/yününü tasimaya baslamisti :)



Sonra biraz elimde süründü, sonra ben azimle örmeye devam ettim. Sonra instagram hesabimi deaktive edince hizlandim ve bitirdim. En son orijinal tarifteki saplara biraz takildim. Nasil yapildigini anlayamadigim gibi öyle saplar istedigimden de emin degildim. Bu noktada bir baska uzman imdadima yetisti. Bana bir takim alternatifler gösterdi ve farkina varmadan bir takim ilhamlar verdi... 

ve ta daaaa.....!



Upps, pardon, bunu söylemistim :))

7 yorum:

paNDuf dedi ki...

SÜPER OLMUŞ ELİNE KOLUNA SAĞLIK

Selen dedi ki...

Ay ilahi Evren.😂 Şimdi gördüm bu yazıyı. Ellerine sağlık muhteşem olmuş valla. Artık sen de uzman sayılırsın bence. 😉

hindiba dedi ki...

Tesekkürler hanimlar, uzmanlarla aramda kirk firin ekmek var :)

Nar cicegi dedi ki...

Uzman olayina çok güldüm ayol harun ..

Nar cicegi dedi ki...

Seni uzman ilan ettik şövalye.. kalabilirsiniz.. (omzuna Kılıçla dokunduk sen diz üstundeyken lordum .. pardon ladyim) 😊 çok güzel olmuş bu çanta.. Güle güle kullan

hindiba dedi ki...

Uzmanim harunum bana Wayuu ögret, omzuma kilic felan ondan sonra...

Nar cicegi dedi ki...

Bir ara dön bizim hattâ.. yollarım wayuu lari