Sakalim olmadigi icin benim sözüm dinlenmiyordu. Nihayet Tim Mälzer'in programinda deniz biyologu bir uzman dedi de hep beraber dinledik: "Balik dedigin her firsatta, haftada iki kez falan yenmez. Baligi delikattesse olarak görmek gerek."
Simdi aynisini bal icin de söyleyecek bir uzmani bekliyorum.
Bir arının ömrü boyunca ürettiği balın bir çay kaşığının ucu kadar oladuğunu hatırlayalım ve kesinlikle katılıyorum sana! Bu arada çay kaşığı da bizim çay kaşıklarından. (Bizim tatlı kaşıkları yurtdışında çay kaşığı olarak biliniyor onu da hatırlatalım...)
YanıtlaSilSakalimiz yok Dilekcim, sakalimiz yok, sakalli bir uzmana söylet :)
YanıtlaSilValla biz kadınların ağırlıklı olarak çalıştığı bir ortamdayız, o sakallıyı bulursak söyletecek çok şeylerimiz var :) Zamanla sakallı alimlerimiz de olur inşallah ama en medenisinden, sahte sakalı olanlardan değil.
YanıtlaSilCanim ya, su sakali bi direk anlamiyla almayalim ya ;)
YanıtlaSilAnladık yahu, doluyuz, cümle kurmadan duramıyoz aaaaa...
YanıtlaSil